Rd 2 - The General

LocationAonia Pass MX - Washington, GA
TimeMarch 16, 2019 - March 17, 2019
StarSpecialized eMTB Racing - Round 1

Schedule

Friday

9 amGates Open
4 pmATV Registration - all classes
6 pmMicro Track Walk - meet at starting line for Team Faith chaperoned track walk. Snacks provided
12 amGates Close

Saturday

6 amGates Open
7 am - 7:45 amYouth ATV & Micro Registration
8 am - 9 amYouth ATV Race (1 hr event)
8:05 am - 9:45 amAmateur ATV Registration
9:15 am50cc Micro ATV Racing (35 min event)
10 am50cc Micro Bike Racing (35 min event)
10:05 amPro ATV Registration
11 am - 11:30 amPro Row Party: ATV Pro Row
11 amAmateur ATV Race (2 hr event)
1:30 pm - 3:30 pmeMTB Registration
2 pm - 4 pmPro ATV Race (2 hr event)
2 pmBike Registration - all classes
4:30 pmeMTB Racing (1 hr event)
6 pmePeeWee (STACYC) Racing: Bike Pro Row
6 pm - 7 pmTeam Faith Youth Activities - Dodgeball on Vendor Row
7 pm - 7:45 pmTeam Faith Non-Denominational Chapel Service
12 amGates Close

Sunday

6 amGates Open
7 am - 7:45 amYouth Bike Registration
8 am - 9:30 amYouth Bike Race (90 min. event)
8:05 am - 9:45 amAmateur Bike Registration
10 am - 12 pmAmateur Bike Race (2 hr event)
10:05 am - 12:45 pmPro Bike Registration
11 am - 11:30 amPro Row Party: Bike Pro Row
1 pm - 4 pmPro Bike Race (3 hr event)