Rd 13 - Ironman

LocationIronman Raceway - Crawfordsville, IN
TimeOctober 24, 2020 - October 25, 2020

Thursday

Oct 22, 2020

  • 12:00pm
    Gates Open

Friday

Oct 23, 2020

  • 9:00am
    Gates Open
  • 12:00pm
    Registration - all classes
  • 3:00pm - 6:00pm
    Inflatable Kids Games
  • 7:00pm - 12:00am
    Mechanical Bull at Beer Garden
  • 7:00pm - 9:00pm
    DJ Judd on Monster Energy Stage
  • 9:00pm
    Live Entertainment: Davisson Brothers Band on Monster Energy Stage
  • 12:00am
    Gates Close

Saturday

Oct 24, 2020

  • 6:00am
    Gates Open
  • 7:00am - 7:45am
    Youth ATV & Micro Registration
  • 8:00am - 9:00am
    Youth ATV Race (1 hr event)
  • 9:15am
    50cc Micro ATV Racing (30 min event)
  • 10:00am
    50cc Micro Bike Racing (30 min event)
  • 8:05am - 9:45am
    Amateur ATV Registration
  • 10:30am - 12:30pm
    Amateur ATV Race (2 hr event)
  • 11:00am - 6:00pm
    Inflatable Kids Games
  • 10:05am
    Pro ATV Registration
  • 11:00am - 11:30am
    Pro Autograph Session
  • 1:30pm - 4:30pm
    DJ Judd at Ironman Hill
  • 1:30pm - 3:30pm
    Pro ATV Race (2 hr event)
  • 2:00pm
    Bike Registration - all classes
  • 5:30pm - 6:30pm
    Trick-Or-Treating
  • 6:00pm - 7:00pm
    Costume Contest - Located at Team Faith Pit area
  • 6:30pm - 7:00pm
    Team Faith Youth Activities
  • 6:30pm
    ePeeWee (STACYC) Racing: Bike Pro Row or Finish Line
  • 7:00pm - 7:45pm
    Team Faith Non-Denominational Chapel Service
  • 7:00pm - 9:00pm
    DJ Judd on Monster Energy Stage
  • 7:30pm
    Live Entertainment: Craig Morgan on Monster Energy Stage
  • 12:00am
    Gates Close

Sunday

Oct 25, 2020

  • 6:00am
    Gates Open
  • 7:00am - 7:45am
    Youth Bike Registration
  • 8:00am - 9:30am
    Youth Bike Race (90 min event)
  • 8:05am - 9:30am
    Amateur Bike Registration
  • 10:00am - 12:00pm
    Amateur Bike Race (2 hr event)
  • 10:05am - 12:45pm
    Pro Bike Registration
  • 11:00am - 3:00pm
    Inflatable Kids Games
  • 12:30pm - 4:30pm
    DJ Judd at Ironman Hill
  • 1:00pm - 4:00pm
    Pro Bike Race (3 hr event)